Vica Blochina a răspuns la cele mai incomode întrebări. “Cu cine ai vrea să petreci o noapte în izolare: Adrian Mutu sau Ciprian Marica?”

10.05.2020, 14:32
Vica Blochina a răspuns la cele mai incomode întrebări. Cu cine ai vrea să petreci o noapte în izolare: Adrian Mutu sau Ciprian Marica?
18. Vica Blochina a răspuns la cele mai incomode întrebări. "Cu cine ai vrea să petreci o noapte în izolare: Adrian Mutu sau Ciprian Marica?"

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a răspuns la câteva întrebări incomode.

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, Vica Blochina a răspuns celor mai dificile întrebări puse de prezentatorul emisiunii Cătălin Măruță.

Întrebările nu au pus-o în dificultate pe Vica Blochina. Acesta oferit răspunsuri directe.


“Spune-mi 3 bărbați din showbiz cu care ai avut o relație și nu s-a aflat?”, a fost întrebată Vica Blochina.

”Cu niciunul din showbiz”, a răspuns ea.

“Cu cine ai vrea să petreci o noapte în izolare: Adrian Mutu sau Ciprian Marica?”, a mai fost una dintre întrebările care i-au fost puse blondei.

”Cu Marica… că am văzut că face ce nu face Zorro cu sabia”, a răspuns Vica Blochina.

Ciprian Marica s-a aflat de curând în centrul atenției, după ce jurnaliștii de la Ziar de Cluj au postat pe YouTube un filmuleț în care fostul fotbalist apare alături de amanta lui, într-un hotel. Clipul a fost realizat chiar de soțul înșelat și filmat în vara anului trecut, însă abia acum a fost făcut public.

citește și...