VIDEO / Alexandra Dinu a oferit Golden Buzz la ‘Românii au Talent’! De ce s-au revoltat telespectatorii

06.03.2021, 13:09
VIDEO / Alexandra Dinu a oferit Golden Buzz la 'Românii au Talent'! De ce s-au revoltat telespectatorii
Alexandra Dinu a oferit Golden Buzz la 'Românii au Talent'! De ce s-au revoltat telespectatorii

Vineri seară, 5 martie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii ‘Românii au Talent’! Alexandra Dinu a fost atât de impresionată de numărul unei concurente încât i-a oferit mult-râvnitul Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. 

Ruslana Krutas, în vârstă de 20 de ani, a făcut show pe scena de la ‘Românii au Talent’, iar Alexandra Dinu a fost cea care i-a acordat Golden Buzz-ul.

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu

Ruslana a oferit un număr de contorsionism, care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, la propriu. La finalul momentului, jurații de la ‘Românii au Talent’ au aplaudat-o minute în șir.

”Nu am mai văzut ceva la fel de bun. Mi se pare incredibil ca scena asta de la Romanii au Talent îti dă o asemenea posibilitate, să vezi oameni ca ea. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Romanii au talent”, a spus Alexandra Dinu, după ce a apăsat butonul auriu.
”Dacă te-a lovit în moalele capului și simți ca nu se mai poate, ți se duce mâna!”, a declarat și Andi Moisescu.

”De cand am pasit pe scenă mi-am dorit acest Golden Buzz. Și l-am primit!”, a spus și Ruslana.

Ce acuzații au adus telespectatorii emisiunii

Cu toate acestea, numărul acrobatei din Ucraina a fost aspru criticat de telespectatorii emisiunii de talente. Fanii show-ului de la PRO TV s-au răzvrătit acuzând jurații că show-ul promovează străinii în devafoarea românilor.

„Aici ar trebui să fie vorba de oameni simpli, obișnuiți, care au un anumit talent, nu de profesioniști care excelează în meseria lor, nu pentru această emisiune”, a scris un telespectator, pe internet.

Mai mult de atât, unii telespectatori ai emisiunii i-au acuzat pe organizatori că ar fi plătit-o pe tânăra concurentă.

„Dintre atâtea talente necunoscute este trist să dai Golden Buzz la un talent din cartea recordurilor. Eu cred că ați plătit-o să vină”, a punctat un telespectator.

citește și...