Alexandra de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit. ”Nu am fost niciodată cu doi frați, minte!”     

12.09.2020, 10:37
Alexandra de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit. ”Nu am fost niciodată cu doi frați, minte!”     
Alexandra de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit. ”Nu am fost niciodată cu doi frați, minte!”     

Surorile Alexandra și Adriana de la ”Puterea Dragostei” s-au certat. Totul a pornit de la niște declarații pe care le-a făcut Nicos.

Nicos a susținut în emisiunea ”Puterea Dragostei” că Alexandra a fost cu doi frați în același timp și că aceștia au o legătură cu trecutul ei controversat.
Alexandra a negat vehement cele spuse de Nicos și l-a atacat dur pe fostul ei iubit.

“Nu am fost niciodată cu doi frați, minte! Ultima relație am avut-o în 2018. Nu am de gând să ascult ce spune cineva care nu a stat lângă mine și nu face parte din trecutul meu”, a spus Alexandra, potrivit kanald.ro.

Alexandra și sora sa, Adriana, s-au certat în emisiune. Adriana a fost de părere că sora sa nu mai trebuie să lanseze acuzații la adresa lui Nicos fără a avea probe.

”Nu mai spune și tu atâtea lucruri dacă nu ai dovezi”, a comentat Adriana.


”Adriana, sunt milioane de dovezi, e un sifon. Cum poți să vii tu la mine să spui că nu sunt dovezi”, a afirmat Alexandra.

”Nu e o dovadă clară”, a spus Adriana.

”Sunt un milion… Tu nu înțelegi. E un sifon și cu asta basta. Un om fără creier, un sifon, un zero, asta este el”, a răbufnit Alexandra.

Când este difuzat show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...