Alex Velea explică de ce nu mai este atât de difuzat de posturile de radio. ”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit”

23.02.2021, 10:12
Alex Velea explică de ce nu mai este atât de difuzat de posturile de radio. ”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit”
Alex Velea explică de ce nu mai este atât de difuzat de posturile de radio. ”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit”

Alex Velea a vorbit despre industria muzicală din România. Acesta a comentat și pe marginea faptului că nu mai este atât de difuzat de posturile de radio.

Invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Alex Velea a dezăluit cum a început să dispară, treptat, de pe radioul românesc.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a declarat Alex Velea, citat de libertateapentrufemei.ro.

Alex Velea dă detalii din povestea de dragoste cu Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

Tot la la podcastul găzduit și produs de canalul de Youtube Happyfish, „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Alex Velea a povestit și cum a cunoscut-o pe Antonia. „Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena și își doreau o piesă mai urbană. Și au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale. Și cumva (..) hai să le arătăm niște piese și nu că ne-a gonit din studio, dar (…) mai stați, mai stați pe la vișin. Și zic ia…ce e asta? Să ne dea afară să facă ea audiție. N-am început chiar cu dreptul. După care tot așa cineva zicea că e o fata care face MC-ială la Bamboo în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic mișto, bravo. După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studio unde lucram eu. Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta, mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a spus Alex Velea, conform sursei mai sus-menționate.

„Noi ne potrivim foarte bine. Ca și caracter, sufletele noastre seamănă mult și totodată reușim să ne și completăm. Nu știu, sunt fericit rău că trăiasc cu ea. Mă consider norocos. Are un suflet fabulos, nu cred că aș fi putut să îmi doresc (…) înglobează toate calitățile pe care le-aș fi vrut de la partenera de viață, ba chiar are mai multe decât… nu știu dacă merit tot ce îmi oferă, jur. Serios, sunt foarte fericit lângă ea, mi-a adus fericirea, m-a ajutat să îl găsesc pe Dumnezeu, am avut o perioadă în care am zis că nu există, sunt doar eu, propria-mi putere și voință, dar nu e chiar așa. E adevărul, câteodată nu îmi găsesc cuvintele. E jumătatea mea, aș face orice pentru ea”, a completat el.

citește și...