Alex Velea a făcut dezvăluiri emoționante despre Zanni, finalist la ‘Survivor’! „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat”

10.07.2021, 16:45
Alex Velea a făcut dezvăluiri emoționante despre Zanni, finalist la 'Survivor'! „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat”
Alex Velea a făcut dezvăluiri emoționante despre Zanni, finalist la 'Survivor'! „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat”

Sâmbătă, 10 iulie, competiția ‘Survivor România’ își va desemna marele câștigător. În finală s-au calificat trei concurenți: faimosul Zanni și războinicii Marius Crăciun și Andrei Dascălu. 

Unul dintre favoriții la marele premiu este Zanni, care are numeroși susținători acasă. Alex Velea este unul dintre ei. Solistul l-a susținut mereu pe Zanni atunci când tânărul a intrat în competiția Survivor. Mai mult de atât, solistul a făcut dezvăluiri emoționante despre viața faimosului, precizând că tânărul a crescut la orfelinate.

Alex Velea îl susține pe Zanni în finala ‘Survivor’

Alex Velea a dezvăluit că Zanni nu are un acoperiș deasupra capului și a avut parte numai de greutăți în viață.

‘Sincer, eu nu știu dacă aș fi în stare să fac față stresului de acolo. Eu sufăr de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mamă, nu are tată, nu are un acoperiș deasupra capului. El și-a scutit banii de chirie când a plecat. Îl iubesc pe copilul ăsta, îl știu de vreo doi ani, știu cât de greu a trăit și prin câte a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui să le trăiască sau să le vadă’, a spus Alex Velea, la Ștafeta Mixtă.

Alex Velea și-a transmis gândurile în cel mai sincer mod și a spus că părinților ar trebui să le pară rău dacă îl văd acum la televizor.

„Eu nu cred că aș fi rezistat. Dacă părinții lui îl văd, cred că le pare rău că l-au lăsat în urmă, văzând un astfel de copil. Sper să fim familia pe care și-a dorit-o, să îl influențăm pozitiv. Cred că în primele săptămâni va sta la noi acasă să își intre în normalitate’, a mai spus artistul.

Zanni a fost părăsit de părinți la naștere

Zannidache a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere. Cu greu, el a răzbit în viață. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul . Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

 

citește și...