Alex Bodi, mai fericit ca niciodată alături de Daria Radionova! Cei doi petrec Crăciunul împreună

25.12.2020, 10:04
Alex Bodi, mai fericit ca niciodată alături de Daria Radionova! Cei doi petrec Crăciunul împreună
Alex Bodi, mai fericit ca niciodată alături de Daria Radionova! Cei doi petrec Crăciunul împreună

Nu mai este un secret pentru nimeni că Alex Bodi se iubește cu focoasa Daria Radionova! Afaceristul a ieșit de curând de după gratii și este în arest la domiciliu, însă asta nu-l împiedică să fie activ pe rețelele de socializare. 

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit liniștea în brațele rusoaicei Daria Radionova.

Alex Bodi a petrecut Crăciunul cu Daria Radionova

Anul acesta, afaceristul petrece pentru prima dată Crăciunul alături de Daria, iar imaginile postate pe Instagram vorbesc de la sine.

Alex Bodi a publicat la secțiunea Instastory mai multe imagini în care apare împreună cu Daria. Ipostazele îi arată pe cei doi mai fericiți ca niciodată. În plus, afaceristul și-a luat acasă și cele două fiice pe care le are, pentru a petrece Crăciunul ca o adevărată familie.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu

Alex Bodi va sta în arest la domiciliu până pe data de 16 ianuarie, urmând ca mai apoi să se decidă soarta lui de către judecători. Până atunci, afaceristul profită de fiecare moment petrecut cu Daria Radionova, mai ales că nu are voie să părăsească locuința.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au cuplat, după ce bărbatul s-a despărțit definitiv de Bianca Drăgușanu. În trecut, tânăra și Alex Bodi s-au mai întâlnit, deși acesta se afla într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

În trecut, Daria Radionova mărturisea că îi este milă de Bianca Drăgușanu. Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a făcut declarații tăioase la adresa Biancăi Drăgușanu după ce blondina a fost bătută de afacerist. Tânăra a mărturisit că a vorbit la telefon cu rivala ei în dragoste.

‘Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce dracu vor ei de la mine’, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

citește și...