Alex Bodi, surpriză imensă pentru Bianca Drăgușanu de 1 Mai. Cum încearcă să o recucerească

01.05.2021, 15:54
Alex Bodi, surpriză imensă pentru Bianca Drăgușanu de 1 Mai. Cum încearcă să o recucerească
Alex Bodi, surpriză imensă pentru Bianca Drăgușanu de 1 Mai. Cum încearcă să o recucerească

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot să stea departe unul de celălalt! Nici bine nu s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova, că afaceristul a și făcut primii pași către fosta lui soție. 

Alex Bodi dă semne că vrea să revină iar în brațele Biancăi Drăgușanu. Potrivit Cancan, acesta i-ar fi trimis blondinei un buchet cu 150 de trandafiri, după ce Bianca a pus punct relației cu Gabi Bădălău.

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu? 

Deși s-au tot războit în ultimii doi ani, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au demonstrat în repetate rânduri că dragostea dintre ei este cea mai puternică. Alex Bodi a fost cel care a spart gheața acum și i-a trimis frumoasei blondine un imens buchet de trandafiri albaștri.

Cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat cu buchetul de flori în brațe, semn că a fost încântată de surpriza de la Alex Bodi.

Fosta soție a lui Alex Bodi îl vrea înapoi

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a avut o intervenție telefonică la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a recunoscut că încă îl mai iubește pe tatăl fiicei sale.

”L-am iubit cu adevărat și a fost iubire necondiționată. A întrebat-o pe Daria dacă l-a iubit și ea a spus că da, din toată inima și acum nu-l mai iubește. Cum adică? Ieri l-ai iubit, azi nu-l mai iubești? Iubirea nu moare. Asta este problema. Da, o să-l iubesc toată viața, pentru că a fost un om cu care mi-am petrecut 5 ani din viață, mi-am dorit un copil, copilul nostru a fost un copil dorit, am trecut prin foarte multe greutăți.

Nu poți să fii lângă un bărbat doar când îi este bine și după, când îți arată o părticică mai proastă, că este stresat sau presat, având vedere situația care este, gata, nu-l mai iubești. Nici nu cred că a fost iubire.”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

citește și...