Bianca Drăgușanu știa despre rusoaica lui Alex Bodi. ”Nu m-a mirat deloc”

14.03.2020, 10:52
Bianca Drăgușanu știa despre rusoaica lui Alex Bodi. ”Nu m-a mirat deloc”

Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre rusoaica cu care fostul ei soț ar fi înșelat-o. Despre Alex Bodi s-a spus că acesta ar fi avut o idilă cu o tânără pe nume Daria Radionova.

După divorțul cu scandal dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, au apărut din ce în ce mai multe informații legate de presupusa aventură pe care el a avut-o cu o rusoaica pe nume Daria Radionova.

Înainte de despărțirea oficială dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, acesta din urmă ar fi fost la Londra cu Daria Radionova. Ba mai mult decât atât, Alex Bodi ar fi mers cu tânăra rusoaică și la Monaco, imediat după divorț.

Bianca Drăgușanu a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că știa despre despre existența acestei femei și că nu a fost prima oară când Alex Bodi a înșelat-o.

”Știam, nu m-a mirat deloc. Am aflat de când a pus piciorul la Monaco de această femeie. Nu este însă singura cu care m-a înșelat! Am plâns de atâtea ori și am suferit, încât, acum, vreau să închid ochii și să nu mă mai gânesc la nimic. Oricum,nici nu îmi mai pasă”, a declarat Bianca Drăgușan pentru sursa citată.

 

Bianca Drăgușanu a divorțat de cel de-al doilea soț, Alex Bodi, în urmă cu câteva zile. Întâlnirea de la notar dintre cei doi a fost una cu mare scandal. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă de timp, c prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță pe nume Sofia Natalia.

citește și...