Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai divorțează? Primele declarații ale afaceristului după împăcarea cu blondina

22.11.2019, 15:43
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai divorțează?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se află într-un moment delicat al căsniciei lor! Vedeta tv a decis să divorțeze de soțul ei, după ce s-a plâns că acesta a abuzat-o în repetate rânduri.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai divorțează? Primele declarații ale afaceristului după împăcarea cu blondina

Deși blondina a declarat că pe 3 decembrie urmează să divorțeze oficial de Alex Bodi, bărbatul face tot posibilul să o împace. El a făcut și primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu, după ce a postat o poză cu ea pe Instagram.

‘Am urcat eu poza, pentru că noi în timp nu am vorbit deloc, nu am mai ținut legatura, iar ieri am reluat, din nou, discuțiile și este posibil să vedem dacă reluam, dacă putem reconcilia ceva.

Nu cred că avem vreo șansă, este vorba despre ce oferă fiecare, de aceea nu vreau să vorbesc în numele ei, nu vreau nici să iau decizii pripite. Recunosc că ieri am vorbit la telefon, am sunat-o, și încercam să vedem dacă ne putem apropia unul de celalalt, dar în momentul de față nu suntem împacați’, a declarat Alex Bodi, pentru Antena Stars.

Afaceristul a mai adăugat că a luat legătura cu soția lui după ce un prieten din anturajul lor i-a transmis că Bianca Drăgușanu vrea să fie căutată, așa că a făcut el primul pas.