Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca! Ce mesaj i-a transmis blondina soțului său

22.11.2019, 13:02
Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca! Ce mesaj i-a transmis blondina soțului său
Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca! 

Răsturnare de situație în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Se pare că vedeta tv are de gând să se împace cu soțul ei și să renunțe la divorț.

Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca!

Recent, fosta prezentatoare tv a postat un mesaj pe Instagram, în limba spaniolă. Aceasta este dovada clară că Bianca Drăgușanu vrea să uite de toate certurile cu Alex Bodi și să îi mai dea o șansă.

‘Viața este ca o carte. Fiecare zi este un capitol diferit’, a scris blondina pe rețelele de socializare.

Conștient că mesajul este pentru el, Alex Bodi a preluat citatul Biancăi și s-a distribuit pe contul lui personal.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu mărturisea că este decisă să divorțeze de soțul ei, după doar 3 luni de mariaj. Se pare că problemele în relația lor erau dinainte de a se cununa civil.

‘Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă’, a mărturisit o prietenă a Biancăi Drăgușanu.

Sursa: Wowbiz

citește și...