Alex Bodi, primele declarații despre presupusa relație cu Oana Marica: ‘Cel mai important lucru e liniștea mea’

10.08.2021, 11:08
Alex Bodi, primele declarații despre presupusa relație cu Oana Marica: 'Cel mai important lucru e liniștea mea'
Alex Bodi, primele declarații despre presupusa relație cu Oana Marica: 'Cel mai important lucru e liniștea mea'

În ultimele săptămâni, Alex Bodi s-a afișat pe rețelele de socializare cu Oana Marica, fosta iubită a lui Marius Niculae. Cei doi au petrecut în mai multe vacanțe de vis, însă niciunul nu a confirmat că formează un cuplu. 

Alex Bodi, primele declarații despre presupusa relație cu Oana Marica

Pe de altă parte, Alex Bodi a mărturisit recent că este un om liber, confirmând indirect că s-ar fi despărțit de Oana Marica. Afaceristul a lăsat să se înțeleagă că relația cu Bunesa nu a fost una serioasă.

‘Nu am ce să spun, că nu există. Da, eu sunt singur. Sunt chiar ok. Nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni. Compania ar fi ultimul lucru de care ar trebui să țin cont. Momentan, cel mai important lucru e liniștea mea’, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Bianca Iordache și Alex Bodi, scandal de zile mari

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Bianca Iordache l-a făcut praf pe Alex Bodi, afirmând că este genul de bărbat care își dorește atenție din partea tuturor.

”Cât a fost asumat, 3-4 zile? De ce, pentru că erau alte subiecte la televizor și el nu era în centrul atenției și a vrut să iasă cu ceva în centrul atenției. În momentul în care a văzut că bat toate apele spre el și-a văzut în continuare de alt obiectiv. (…) Asta e el și așa va fi întotdeauna un bărbat care spune că e asumat și nu e asumat absolut deloc și el spune că e om de afaceri, dar de ce îi place să apară în scandaluri la televizor, să fie subiect?”, a spus Bianca Iordache la XNS.

După despărțirea de Bianca Iordache, Alex Bodi s-a afișat cu Justyna Gradek, o tânără originară din Polonia. Bianca Iordache a dezvăluit și faptul că a mai fost contactată de Alex Bodi și în timp ce se întâlnea cu Justyna.

”Relația a durat mai mult, asumarea a durat 4 zile. El nu știe săracul încotro s-o ia, înainte înapoi, vine să-mi explicie mie lucrurile astea.. de ce mai vorbim, de ce mă mai cauți. Mă deranjează că nu e un bărbat asumat cum pretinde că este, știam că vorbește cu domnișoara Justyna, nu dorm pe mine”, a mai spus ea, extrem de revoltată.

citește și...