Alex Bodi a fost făcut praf de fosta iubită. Ce i-a reproșat Bianca Iordache afaceristului / VIDEO

13.07.2021, 09:07
Alex Bodi a fost făcut praf de fosta iubită. Ce i-a reproșat Bianca Iordache afaceristului / VIDEO
Alex Bodi a fost făcut praf de fosta iubită. Ce i-a reproșat Bianca Iordache afaceristului / VIDEO

Viața amoroasă a lui Alex Bodi stă pe un butoi cu pulbere în ultima perioadă! După despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul a avut doar relații pasagere, care i-au adus un gust amar. 

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi s-a afișat cu o altă brunetă sexy din showbiz, Bianca Iordache. Cei doi s-au afișat împreună atât în public, dar și pe social media. Din păcate, relația lor nu a rezistat prea mult, iar tânăra l-a desființat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Iordache și Alex Bodi, scandal de zile mari

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Bianca Iordache l-a făcut praf pe Alex Bodi, afirmând că este genul de bărbat care își dorește atenție din partea tuturor.

”Cât a fost asumat, 3-4 zile? De ce, pentru că erau alte subiecte la televizor și el nu era în centrul atenției și a vrut să iasă cu ceva în centrul atenției. În momentul în care a văzut că bat toate apele spre el și-a văzut în continuare de alt obiectiv. (…) Asta e el și așa va fi întotdeauna un bărbat care spune că e asumat și nu e asumat absolut deloc și el spune că e om de afaceri, dar de ce îi place să apară în scandaluri la televizor, să fie subiect?”, a spus Bianca Iordache la XNS.

De ce l-a acuzat bruneta

După despărțirea de Bianca Iordache, Alex Bodi s-a afișat cu Justyna Gradek, o tânără originară din Polonia. Bianca Iordache a dezvăluit și faptul că a mai fost contactată de Alex Bodi și în timp ce se întâlnea cu Justyna.

”Relația a durat mai mult, asumarea a durat 4 zile. El nu știe săracul încotro s-o ia, înainte înapoi, vine să-mi explicie mie lucrurile astea.. de ce mai vorbim, de ce mă mai cauți. Mă deranjează că nu e un bărbat asumat cum pretinde că este, știam că vorbește cu domnișoara Justyna, nu dorm pe mine”, a mai spus ea, extrem de revoltată.

citește și...