Alex Bodi a plecat din ţară după divorţul de Bianca Drăguşanu

18.11.2019, 14:30
Alex Bodi a plecat din ţară după divorţul de Bianca Drăguşanu
Alex Bodi a plecat din ţară după divorţul de Bianca Drăguşanu

Alex Bodi s-a săturat de scandalurile cu Bianca Drăguşanu şi a plecat din ţară! El şi fosta prezentatoare tv vor divorţa oficial pe 3 decembrie.

Fostul partener al blondinei a decis să se ocupe mai multe de afaceri şi a plecat în Columbia.

Alex Bodi a plecat din ţară după divorţul de Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a zburat spre Bogota, capitala Columbiei, acolo unde compania pentru care lucrează a avut o conferinţă de prezentare. Bărbatul s-a refugiat în muncă şi i-a însoţit pe şefii săi, croatul Josip, dar şi pe preşedintele companiei, Harald Seiz.

Alex Bodi a luat o pauză de la certurile cu Bianca Drăguşanu, după ce vedeta tv l-a acuzat că a agresat-o în repetate rânduri.

„Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a spus Bodi, într-o emisiune televizată.

Acesta a recunoscut că între el şi Bianca nu mai există nicio şansă de împăcare.

Într-adevăr, pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ.

Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.”, a mai declarat afaceristul.

citește și...