Când va divorţa oficial Bianca Drăguşanu de Alex Bodi! Afaceristul a rupt tăcerea despre mariajul cu vedeta tv: ‘Am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta’

16.11.2019, 19:33
Când va divorţa oficial Bianca Drăguşanu de Alex Bodi! Afaceristul a rupt tăcerea despre mariajul cu vedeta tv: 'Am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta'
Când va divorţa oficial Bianca Drăguşanu de Alex Bodi!

Nu mai există cale de întoarcere! Bianca Drăguşanu este mai hotărâtă ca niciodată să divorţeze de Alex Bodi, după 3 luni de mariaj. Deşi toată lumea spera ca cei doi să se împace, se pare că hotărârea este definitivă!

Când va divorţa oficial Bianca Drăguşanu de Alex Bodi!

Blondina a anunţat că nu vrea să se mai întoarcă la Alex Bodi! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi urmează să se prezinte pe 3 decembrie la notar pentru a finaliza divorţul.

Bărbatul a oferit un interviu pentru Star Matinal de Weekend, unde a explicat că ultimele discuţii cu vedeta tv nu au fost tocmai plăcute.

“Într-adevăr, pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții care apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. 

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă.”, a spus Alex Bodi, la Star Matinal de Weekend.

Cu toate acestea, Alex Bodi a recunoscut că între el şi Bianca Drăguşanu încă există sentimente puternice.

“Respect pentru tot ce a fost, ceva deosebit, e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui în viață. Cred că ar putea decurge totul foarte frumos fără răutăți și fără alte contre, dacă ar știi să se comporte.

Nu pot să zic că mi-a dat, neapărat, motive de gelozie, a mai avut conversații, dar nu pot să o acuz pe nedrept. Ne-am cerut iertarea unul altuia. Noi nu mai vorbim unul cu celălalt, sentimentele nu pot să dispartă de la o zi la alta, tind să cred că la noi nu s-a pus niciodată la îndoială iubirea. Cred că la nivelul la care suntem noi de multe ori am ales cu sufletul și am îndepărat rațiunea, dar având în vedere.”, a mai spus Alex Bodi.

citește și...