Alex Bodi a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce s-a întâmplat cu fiica lui cea mică, Selena

16.11.2022, 19:33
Alex Bodi a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce s-a întâmplat cu fiica lui cea mică, Selena
Alex Bodi a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce s-a întâmplat cu fiica lui cea mică, Selena

Alex Bodi a rămas în relații foarte bune cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean, mai ales că au împreună și o fetiță, pe Selena. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, însă au decis să o ia pe căi separate. Cu toate acestea, foștii parteneri păstrează o relație de prietenie și se ocupă în mod egal de creșterea copilei. De curând, micuța a suferit o intervenție chirurgicală, iar Alex Bodi a fost alături de fetița lui cea mică. El mai are o fetiță din prima căsnicie, pe Chaquelin, care locuiește împreună cu mama ei în Spania. 

Alex Bodi nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când vine vorba de fiica lui, Selena. Fosta lui soție, Iulia Sălăgean, a povestit pe rețelele de socializare că fiica ei și a afaceristului a fost operată recent de polipi. Blondina nu a ezitat să-l laude pe fostul ei partener, mărturisind că Alex Bodi se implică în viața Selenei.

Iulia Sălăgean a dezvăluit că Alex Bodi este alături de ele, indiferent de situație. Drept dovadă, bărbatul a stat lângă micuță când a aflat că trebuie operată de urgență.

Alex Bodi, lăudat de fosta soție

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a declarat Iulia Sălăgean, pe rețelele de socializare.

Pentru că mama fetiței se teme de ace și injecții, Alex Bodi a fost cel care a fost cu Selena la medic. Iulia Sălăgean a specificat că afaceristul a stat în permanență lângă fiica lor în timp ce o asistentă încerca să îi recolteze sânge pentru analize.

Afaceristul a plâns, după ce fetița lui a fost operată de polipi

Pentru că era vizibil afectat de ce a pățit fiica lui, Alex Bodi a izbucnit în lacrimi, pe internet. 

„Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună. Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai declarat blondina, alături de o imagine în care Alex Bodi este surprins cum plânge.

citește și...