Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi! Ce a afirmat despre Bianca Drăgușanu

17.04.2021, 10:50
Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi! Ce a afirmat despre Bianca Drăgușanu
Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi! Ce a afirmat despre Bianca Drăgușanu

Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi!

Rusoaica a confirmat că a pus punct relației cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Acum, tânăra este revoltată că afaceristul o atacă pe rețelele de socializare și a cerut să fie lăsată în pace.

Pe pagina ei personală de Instagram, Daria Radionova a scris un mesaj tăios la adresa lui Alex Bodi. Mai mult de atât, a adus vorba și despre rivala ei în dragoste, Bianca Drăgușanu, căreia i-a dat dreptate în tot scandalul.

Daria Radionova îl atacă pe Alex Bodi

”Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu… ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demns… Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe…. Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, a fost mesajul rusoaicei.

Ce spune Alex Bodi

În schimb, Alex Bodi a avut propria lui versiune vizavi de separarea de Daria Radionova. El a recunoscut că a rupt orice legătură cu rusoaica și că nu vrea să mai audă de ea.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul. E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (pe Instagram, n.r.) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan.ro.

citește și...