Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal. Ce au decis magistrații în legătură cu procesul afaceristului

10.02.2021, 17:25
Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal. Ce au decis magistrații în legătură cu procesul afaceristului

Marți, 9 februarie, Alex Bodi s-a prezentat din nou la tribunalul din Dolj, acolo unde se judecă dosarul în care este cercetat pentru trafic de persoane și proxenetism.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat că nu mai vrea să fie în arest la domiciliu și a cerut să fie cercetat sub control judiciar. Din păcate pentru el, magistrații au decis prelungirea măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu

Alex Bodi și-a susținut nevinovăția în fața instanței și a fost însoțit de avocatul său, Radu Marinescu. ‘Așteptăm că este în pronunțare până pe mai târziu. Considerăm că am ajuns la un moment în care trebuie să se schimbe puțin lucrurile în bine’, a declarat Alex Bodi la ieșirea din tribunal, scrie Impact.ro.

‘A fost o solicitare de schimbare a măsurii arestului la domiciliu cu o măsură mai ușoară, cea de control judiciar, pe care am formulat-o noi. Am venit cu o serie de argumente destul de ample de jurisprudență de situație concretă a domnului Bodi pe care le-am prezentat instanței de judecată și, în egală măsură, parchetul a solicitat să fie prelungit arestul domiciliar în privința domnului Bodi cu care apărarea nu a fost de acord, întruct am apreciat că este un interval de timp suficient pentru această măsură și că procesul penal se poate desfășura pentru aflarea adevărului și cu posibilitatea domnului Bodi de a-și continua viața în condiții normale’, a declarat și Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

Ce acuzații i se aduc

Afaceristul din Mediaș a fost ridicat de mascați și dus la audieri, alături de nașul lui de cununie, interlopul sibian, ”Tâmplaru”, în noaptea de 12 noiembrie 2020.

În data de 18 decembrie 2020, Bodi a fost plasat în arest la domiciliu. Bodi împreună cu alți bărbați ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar obligat să se prostitueze.

‘La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism’, se arată în comunicatul Poliției.