Alex Abagiu și Radu Vlăduţ s-au sărutat la ‘Asia Express’! Reacția uluitoare a Ginei Pistol

07.04.2020, 14:06
Alex Abagiu și Radu Vlăduţ s-au sărutat la 'Asia Express'! Reacția uluitoare a Ginei Pistol
foto: captura Antena 1

Luni seară, 6 aprilie, au fost difuzate scene uluitoare la ‘Asia Express’, sezonul 3! Concurenții rămași în concurs, pe ‘Drumul Comorilor’, au avut parte de aventuri inedite în a doua zi petrecută în Taiwan.

Alex Abagiu și Radu Vlăduţ s-au sărutat la ‘Asia Express’!

Pentru început, trei echipe din ‘Asia Express’, Speak și Ștefania, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, au oferit câte un spectacol inedit în limba mandarină.

Pe scena amplasată, echipa Abagii au lăsat deoparte orice inhibiții și s-au sărutat, spre surprinderea celor din jur. Sceneta a început în limba mandarină și a continuat în limba română, cu autoironie.

‘Eu sunt o femeie educată, bă, fraiere! Sunt genul de femeie pe care tu nu o s-o ai niciodată! Știi de ce? Pentru că sunt superbă, sunt o femeie superbă, iar tu ești un l#^@giu de c….t, asta ești!’, i-a spus Alexandru Abagiu lui Radu Vlăduț , alături de care a performat în piesa improvizată.

Cel care a luat inițiativa a fost Alex Abagiu, care s-a repezit la partenerul său din ‘Asia Express’. Spectatorii au început să râdă și să aplaude, același lucru făcându-l și Gina Pistol, prezentatoarea ‘Asia Express’.

Cu toate că au fost aplaudați, Alex Abagiu și Radu Vlăduț nu au câștigat amuleta, care a revenit lui Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

citește și...