Alex Abagiu și Radu Vlăduț, despre participarea la ”Asia Express”. ”Am fost una dintre cele mai încercate echipe”

07.04.2020, 12:19
Alex Abagiu și Radu Vlăduț, despre participarea la ”Asia Express”. ”Am fost una dintre cele mai încercate echipe”
Alex Abagiu și Radu Vlăduț, despre participarea la ”Asia Express”. ”Am fost una dintre cele mai încercate echipe”

Alex Abagiu și coechipierul său de la emisiunea ”Asia Express”, transmisă de Antena 1, au povestt cum a fost experiența de la concurs pentru ei.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț sunt una dintre echipele de vedete care concurează în acest sezon al show-ului ”Asia Express”. Cei doi au spus mereu, pe durata competiție, că sunt una dintre cele mai performante echipe. După revenirea în țaă, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au acordat un interviu pentru okmagazine.ro,  unde au vorbit despre ce a însemnat experiența ”Asia Express” pentru ei.

Cei doi au explicat care au fost cele mai grele lucrui pentru ei.

”Cea mai grea parte pentru mine a fost dorul de casă, de oamenii care mă înţeleg şi îmi apreciază felul de a fi. Având în vedere că am fost votaţi la atâtea curse pentru ultima şansă, cred că asta a fost şi pentru echipa noastră cel mai greu punct– că mesajul nostru nu a fost înţeles. Noi am perceput experienţă asta că un joc de “Nu te supără frate” şi prin asta am fost diferiţi”, a declarat Radu Vlăduț.

La rândul său, Alex Abagiu a afirmat:

”Eu sunt o persoană care lucrează într-un mediu salubru, mereu cu mâinile curate, iar pentru mine a fost greu să mă murdăresc la propriu şi la figurat. Pe lângă asta am fost una dintre cele mai încercate echipe în Asia Express, am participat la multe curse pentru ultima şansă care implică oboseală extra. Partea bună e că aceste curse vin şi cu amintiri şi experienţe noi, şi până la urmă nu pot decât să fiu recunoscător pentru că asta m-a motivat să mă duc în Asia Express”.

 

”Unul din motivele pentru care am vrut să merg în Asia Express a fost să ies total din zona mea de confort şi să fac ceva total opus din toate punctele de vedere. Mi-am imaginat că astfel o să pot să apreciez mult mai mult ceea ce am, şi asta s-a şi întâmplat şi de aceea sunt foarte recunoscător pentru această experienţă. Regrete? Eu cu Radu am trăit experienţă asta foarte sincer şi autentic şi indiferent de reacţiile lor , mă bucur că putem spune că nu avem regrete. Ar însemna să ne regretăm trăirile şi felul de a fi. Pot spune, însă, că reacţia celorlalţi sau a publicului poate nu a fost mereu cea aşteptată, dar asta e altă poveste, pentru că nu pot eu controla reacţia nimănui”, a adăugat Alex Abagiu.

citește și...