Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au răbufnit la ‘Asia Express’! Cum s-au răzbunat pe Adda și Cătălin: ‘E cea mai slabă echipă. Merită asta’

31.03.2020, 13:46
Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au răbufnit la 'Asia Express'! Cum s-au răzbunat pe Adda și Cătălin: 'E cea mai slabă echipă. Merită asta'
Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au răbufnit la 'Asia Express'! foto: captura video

Ediția de luni, 30 martie, a emisiunii ‘Asia Express’ a scos din nou la iveală rivalitățile dintre echipe. Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au răbufnit și s-au răzbunat cu vârf și îndesat pe Adda și soțul ei, Cătălin.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au răbufnit la ‘Asia Express’!

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ au reușit să câștige proba de mâncat desertul tradițional filipinez. În acest mod, cei doi au obținut un bănuț și, în plus, au avut șansa de a decide în ce ordine vor pleca ceilalți concurenți.

‘Ia-i, fă ce vrei cu ei. E ziua ta, decide’, i-a spus Radu lui Alex Abagiu, la ‘Asia Express’. Enervat la culme pe echipa formată din Adda și Cătălin, Abagiu a ‘tăiat în carne vie’.

‘Adda și Cătălin vor pleca la zece minute de noi, e cea mai slabă echipă, Speak și Stefania, la două minute de Adda, iar apoi blondele, bucătarii și Ristei’, a decis Alex Abagiu.

citește și...