Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’! Trei echipe s-au calificat în marea finală din sezonul 3

15.04.2020, 23:09
Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la 'Asia Express'! Trei echipe s-au calificat în marea finală din sezonul 3
Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la 'Asia Express'

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’, sezonul 3! Drumul echipei a ajuns la final. Cei doi au părăsit competiția în etapa semifinală. În cursa pentru ultima șansă s-au luptat trei echipe: Alex Abagiu – Radu Vlăduț, Speak – Ștefania și Adda – Cătălin Rizea.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’

Prima echipă finalistă a fost formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. ‘Reactoarele’ au adunat cele mai multe monede în prima etapă a semifinalei și s-au calificat direct în marea finală. 

După o cursă infernală în Taiwan, prin frig și ploaie torențială, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns ultimii la întâlnirea cu Gina Pistol. Din păcate, ancora a fost roșie, iar drumul celor doi s-a încheiat înainte de marea finală.

foto: captura video Antena 1

În finala sezonului 3 ‘Asia Express’ au ajuns 3 echipe: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

‘Am simțit că toate îmbrățișările din partea colegilor au fost sincere. A fost strângerea la piept fără prea multe cuvinte. Dacă oamenii încearcă să se argumenteze mult, atunci e clar că e ceva gândit. A fost pur și simplu strângerea aia călduroasă după o zi de genul ăsta. Nu poate fi o bucurie să ajungi în situația asta. Plecăm acasă la famiile noastre, plecăm la bine. Am bifat destul de multe etape’, a declarat Alex Abagiu, după ce a părăsit competiția.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Si uite asa s-a incheiat ceea ce a insemnat @asiaexpressromania pentru noi: cu zambetul pe buze, cum am incercat sa fim tot sezonul. Nu as fi crezut niciodata ca o sa rezistam atat de mult si oricat de pregatit am crezut ca sunt, am fost surprins in fiecare zi. La capat de drum sunt recunoscator: recunoscator ca am avut aceasta oportunitate, recunoscator lui @raduno ca mi-a fost camarad in aceasta calatorie si recunoscator voua ca v-ati uitat saptamana de saptamana! Dar mai ales cele mai mari multumiri le am pentru intreaga echipa care nu se vede, cei din spatele camerelor, ei sunt adevaratii performeri ai acestei competitii! Multumim reporterilor/ mamele noastre in aceasta aventura @ana.maria.penescu @sanzinico cameramanilor, adevarati atleti de cursa lunga @grig_ionut @mihaicipu @amerz3000 si LPA-ilor care ne-au dat suport local @itscarlosmiguel @shenjinsong Last but not least @mona.segall the Genius behind this amazing show!? #asiaexpress #asiaexpressromania #drumulcomorilor

O postare distribuită de Alexandru Abagiu | MUA (@abagiu) pe

citește și...