Alex Abagiu, despre ”Asia Express”. ”Ei sunt adevărații performeri ai acestei competiții”

17.04.2020, 14:00
Alex Abagiu, despre ”Asia Express”. ”Ei sunt adevărații performeri ai acestei competiții”
Alex Abagiu, despre ”Asia Express”. ”Ei sunt adevărații performeri ai acestei competiții”

Alex Abagiu și coechipierul său de la ”Asia Express”, Radu Vlăduț, au vorbit despre experiența la concursul respectiv.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost una dintre echipele de vedete care au participat anul acesta la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au fost eliminați înainte de etapa finală a concusului.

După ce au fost eliminați din competiție, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au transmis un mesaj în care vorbesc despre ce a însemnat expeiența de la ”Asia Express” pentru ei.

”Și uite așa s-a incheiat ceea ce a însemnat @asiaexpressromania pentru noi: cu zâmbetul pe buze, cum am încercat să fim tot sezonul. Nu aș fi crezut niciodată că o să rezistăm atât de mult și oricât de pregătit am crezut că sunt, am fost surprins în fiecare zi.

La capăt de drum sunt recunoscător: recunoscător că am avut această oportunitate, recunoscător lui @raduno că mi-a fost camarad în această călătorie și recunoscător vouă că v-ați uitat săptămână de săptămână!

Dar mai ales cele mai mari mulțumiri le am pentru întreaga echipă care nu se vede, cei din spatele camerelor, ei sunt adevărații performeri ai acestei competiții!”, a spus Alex Abagiu, potrivit spynews.ro.


Radu Vlăduț a afirmat:

”Să particip la @asiaexpressromania a fost pentru mine un vis devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult această experiență și am trăit-o fix așa cum am vrut și cum am simțit eu. Nu aș schimba nimic. Mulțumesc @abagiu că ai avut curaj să mă iei cu tine și mulțumesc oamenilor care și-au dat acordul ca eu să merg cu @abagiu ! You guys rock! All of you!”.

citește și...