Agresoarea Mirelei Vaida se află în libertate? Vedeta a transmis un mesaj dur: ‘Poate face victime’

25.03.2021, 12:09
Agresoarea Mirelei Vaida se află în libertate? Vedeta a transmis un mesaj dur: 'Poate face victime'
Agresoarea Mirelei Vaida se află în libertate? Vedeta a transmis un mesaj dur: 'Poate face victime'

Apar noi detalii șocante despre agresoarea Mirelei Vaida! În ediția de miercuri, 24 martie, a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a anunțat că cea care a atacat-o în direct, la tv, a fost externată de la Spitalul Obregia din Capitală, iar acum este în libertate. 

Mirela Vaida se teme mai mult ca oricând pentru viața ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut o veste șocantă, în direct.

Ea a precizat că femeia care a vrut să o omoare ar fi ieșit din spital, după ce oamenii legii au considerat că nu reprezintă niciun pericol.

Agresoarea a fost externată din spital

Vedeta a mărturisit că se teme pentru ea și familia sa. În plus, femeia o poate aștepta acum în afara platoului emisiunii pentru a-și duce la sfârșit planul diabolic.

Mirela Vaida a depus deja o plângere penală împotriva agresoarei și speră ca femeia să plătească pentru faptele sale.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”.

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit prezentatoarea tv, șocată de incident.

Mirela Vaida a transmis un mesaj dur pentru procuror

Avocatul prezent în emisiune a declarat că parchetul nu a încadrat fapta femeii la tentativă de omor.

“Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vigele mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. Când o prind o omor, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă”, a afirmat Mirela Vaida, în direct.

citește și...