Agentul KGB “care poate seduce orice bărbat”. “Propagandă rusă l-a făcut pe Putin să pară un James Bond perfect”

25.12.2022, 18:56

Aliia Roza, fosta agentă a serviciilor de securitate rusești care acum predă tehnici secrete de seducție sovietică în Beverly Hills, spune că există agenți ruși împrăștiați în Marea Britanie și SUA. “Află ce se întâmplă și sunt agenți, dar nu ți-ai imagina niciodată că duc o viață dublă. Funcția lor este doar de a asculta și de a vedea ce se întâmplă”.

Fostul agent KGB Aliia Roza, care a afirmat în mod notoriu că antrenamentul ei de “honeytrap” i-a dat puterea de a face orice bărbat să se îndrăgostească de ea, spune că există alte zeci de agenți cu același antrenament care operează în prezent în Marea Britanie.

Și, adaugă ea, liderul rus Vladimir Putin a folosit unele dintre aceleași trucuri psihologice pentru a câștiga încrederea întregului popor rus.

Agentul KGB “care poate seduce orice bărbat”

“Uneori, agenții pot trăi în diferite țări, cum ar fi America sau Anglia, și sunt la fel ca o familie normală de bază”, a declarat Aliia pentru Daily Star.

“Uneori, doi agenți, un bărbat și o femeie… se pot căsători. Vor avea copii. Ar avea o familie normală, nu ți-ai da seama că sunt agenți”.

“Un James Bond super perfect”

“Dar tot timpul”, adaugă Aliia, “ei doar ascultă. Află ce se întâmplă și sunt agenți, dar nu ți-ai imagina niciodată că duc o viață dublă. Funcția lor este doar de a asculta și de a vedea ce se întâmplă”.

Este un spionaj foarte liniștit, lipsit de dramatism, spune Aliia și “nu toți agenții sunt James Bond!”.

Ea afirmă că guvernul rus consideră că este important să știe ce gândesc oamenii din Europa, America și Marea Britanie.

Aliia adaugă că visul lui Putin este de a reuni toate țările foste sovietice într-un bloc precum vechea URSS, iar el a folosit multe dintre tehnicile KGB pe care le-a învățat și ea pentru a influența întregul popor rus.

Ea a spus: “Și-a construit brandul atât de eficient… cunoscând toate aceste tehnici KGB, a făcut brandul Putin super-puternic.”

Ea a spus că propaganda care îl arată pe liderul omului puternic topless pe un cal sau “scufundându-se în ocean pentru a căuta comori” l-a făcut pe Putin să pară pentru poporul rus ca “un James Bond super perfect”.

În același mod în care un spion cu miere de albine își creează o imagine de perfecțiune care va face ca orice bărbat să se îndrăgostească de ea, spune Aliia, Putin a făcut ca întreaga Rusie să se îndrăgostească de el prin crearea unei imagini finuțe.

“Acum are suficientă putere încât să poată merge să invadeze Ucraina… și înainte de asta Crimeea…”, dar Aliia spune că nu ar fi putut face asta fără să seducă mai întâi poporul rus

“Are putere, are instrumente de manipulare… și acum formează o alianță cu China, cu India și cu alte țări asiatice și creează o forță uriașă care va fi periculoasă pentru America și pentru Europa.”

“Și, de fapt”, adaugă ea, “țările europene au în acest moment o problemă uriașă din cauza volumului de refugiați ucraineni, care se va dovedi foarte costisitor”.

Aliia a adăugat că sursele sale din Ucraina i-au spus că, în culise, există convingerea că Rusia va prelua mai devreme sau mai târziu controlul asupra unor mari părți ale țării.

Ea a spus: “Războiul va mai dura probabil încă doi ani, spune ea, pentru că multe țări obțin profituri financiare de pe urma lui și vor dori ca el să continue”.

În ciuda rapoartelor răspândite potrivit cărora sancțiunile occidentale au un efect distructiv asupra economiei rusești, Aliia crede că rușii sunt “foarte fericiți acum”.

Ea spune că prietenii din Rusia și Ucraina îi spun că “produsele americane, cum ar fi iPhone, de exemplu, sunt de fapt mai ieftine în acest moment”.

Piața neagră a fost întotdeauna atât de puternică în fostul bloc sovietic încât sancțiunile au un efect redus asupra prețurilor, iar Aliia susține că mașinile de lux fabricate în Occident sunt chiar mai ieftine decât erau înainte de război.

În cele din urmă, Aliia prezice că “Ucraina ca țară nu va mai exista”.

“Țara va fi mult mai mică”, spune ea.

Aliia crede că aproximativ jumătate din teritoriul Ucrainei va fi absorbit de Europa, în timp ce o mare parte din ceea ce este acum Ucraina va merge către Rusia.

Acei ucraineni care au vrut să fie europeni “vor primi ceea ce vor”, în timp ce Putin va obține controlul asupra Donbasului, Crimeei și Donețkului – unde “toți oamenii care trăiesc acolo se consideră ruși”

“Este pur și simplu trist că atât de mulți oameni au trebuit să moară pentru ca acest lucru să se întâmple”, conchide Aliia.

Fostul spion tocmai a lansat un curs online de seducție în 10 părți, care promite că “indiferent de înfățișare sau de statutul social”, absolvenții vor fi capabili să “seducă pe oricine”.

citește și...