Afacerea Matildei Pascal Cojocărița care i-a adus bani frumoși în pandemie! De 20 de ani a găsit cheia succesului

18.10.2020, 12:26
Afacerea Matildei Pascal Cojocărița care i-a adus bani frumoși în pandemie! De 20 de ani a găsit cheia succesului
Afacerea Matildei Pascal Cojocărița care i-a adus bani frumoși în pandemie! De 20 de ani a găsit cheia succesului

Matilda Pascal Cojocărița are noroc de bani! Chiar dacă nu a avut spectacole în ultima perioadă, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, artista nu a stat degeaba. Ea și soțul său, violonistul Ștefan Cigu, au o afacere profitabilă în Bistrița, pe care au deschis-o în urmă cu mai bine de două decenii. Este vorba despre o simigerie, unde vând covrigi personalizați.

Matilda Pascal Cojocărița a vândut covrigi în pandemie

Matilda Pascal Cojocărița se poate lăuda că afacerea cu covrigi i-a mers brici în pandemie! Cu toate că această criză epidemiologică a afectat numeroși antreprenori, afacerea solistei a rămas în picioare și i-a adus un profit frumos în ultimele luni. Potrivit Impact.ro, Matilda Pascal Cojocărița ar fi vândut peste 100.000 de covrigi, la un preț de 2 lei.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că simigeria a rezistat și în pandemie, reușind astfel să vândă covrigi pe bandă rulantă.

“Merge foarte bine covrigăria noastră. Am fost și noi închiși, am avut personalul în șomaj tehnic. Avem 9 angajați și distribuim covrigi în 30 de unități din Bistrița. Mie îmi place foarte mult, mă stimulează această afacere, e în curte la mine, o supraveghez din casă. În plus, am o echipă foarte bună, foarte solidă, care nu necesită mega atenție”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița pentru Click!

Care este rețeta covrigilor

Solista a explicat că toți covrigii din brutărie sunt făcuți după o rețetă tradițională din Iași.

‘Am un cuptor de vatră și fac covrigii după rețetă tradițională, fierți în apă, copți pe vatră, cu frământare zilnică, o rețetă adusă de la covrigarii moldoveni din Iași. Am personalizat-o un pic, pentru că unii vor mai sărat, alții cu mai mult mac, și am făcut o rețetă cu care să îi mulțumesc pe toți. Covrigii Matilda sau Covrigii muzicali, fac 21 de ani, în noiembrie. Facem cât să se consume, ca să nu rămână, ar fi păcat să risipim’, a mai declarat aceasta.

citește și...