Afacerea cu care Mr. Pink și Monica Gabor vor să dea lovitura în Afacerea. Au investit o avere

20.05.2021, 12:34
Afacerea cu care Mr. Pink și Monica Gabor vor să dea lovitura în Afacerea. Au investit o avere
Afacerea cu care Mr. Pink și Monica Gabor vor să dea lovitura în Afacerea. Au investit o avere

Monica Gabor și Mr. Pink duc o viață lipsită de grijă în SUA! Cei doi soți vor să se extindă în domeniul afacerilor în America, așa că au decis să investească o avere într-un restaurant cu specific chinezesc. Locația va fi într-una dintre cele mai scumpe zone din Beverly Hills. 

Monica Gabor și Mr. Pink au planuri mari pentru anul acesta. Soțul vedetei are de gând să aducă în SUA un lanț de restaurante chinezești de lux numit Beijing Yan. Restaurantul va fi amplasat într-o zonă luxoasă din Beverly Hills, unde numai chiria ajunge între 500.000- 1 milion de euro, scrie Cancan.ro.

Mr. Pink își deschide restaurant chinezesc în America

Partenerul Monicăi Gabor avea demult în plan să deschidă acest restaurant, însă pandemia de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în America și şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink.

‘Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume. De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, declara Monica Gabor, despre soțul chinez.

Monica Gabor trăiește în lux în America

Monica și afaceristul chinez locuiesc în stațiunea Malibu Beach, într-o vilă de lux. Într-un interviu pentru okmagazine, Monica a povestit că Mr.Pink este cel care s-a ocupat de casa în care locuiesc.

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu…”, spunea Monica.

citește și...