Adriana Trandafir, dezvăluiri în lacrimi despre fiul său. ”Mă gândesc tot timpul la Ștefan”

30.09.2021, 16:49
Adriana Trandafir, dezvăluiri în lacrimi despre fiul său. ”Mă gândesc tot timpul la Ștefan”
Adriana Trandafir, dezvăluiri în lacrimi despre fiul său. ”Ștefan e sufletul meu”

Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 65 de ani, participă la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, alături de fiica sa, Maria Speranța. Binecunoscuta artistă mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată. La show-ul de televiziune, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre băiatul ei.

Adriana Trandafir, una dintre cele mai în drăgite și apreciate actrițe din țara noastră, participă alături de fiica sa, Maria Speranța, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televziune Antena 1. Adriana Trandafir mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată. La show-ul de televiziune, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre băiatul ei. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

”M-am trezit emoționată, modificată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată”, a dezvăluit Adriana Trandafir, cu lacrimi în ochi, potrivit a1.ro.

Adriana Trandafir, dezvăluiri în lacrimi despre fiul său. ”Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi, de multe ori”

„Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi. Cu câtă durere vă iubesc. O destăinuire s-a transformat într-o spovedanie în care am vorbit cu ea, cu Ștefan și cu mine lucruri pe care nu am apucat să le vorbim în trei. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi, de multe ori. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani.

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mica tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste. Și atunci aș fi vrut să vă am pe amândoi”, a mărturisit Adriana Trandafir.

”Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a mai spus actrița. „Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a adăugat aceasta.

Potrivit spynews.ro, Ștefan Bogrea, fiul Adrianei Trandafir, are în prezent 29 de ani și este de profesie avocat.

 

citește și...