Adriana Bahmuțeanu vrea să rămână însărcinată la 48 de ani: „Aparatul funcționează, să vină armăsarul” FOTO

10.11.2022, 17:54
Adriana Bahmuțeanu vrea să rămână însărcinată la 48 de ani: „Aparatul funcționează, să vină armăsarul” FOTO
Adriana Bahmuțeanu vrea să rămână însărcinată la 48 de ani: „Aparatul funcționează, să vină armăsarul” FOTO

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit fericirea la 48 de ani! Fosta soție a lui Silviu Prigoană se iubește cu George Restivan, bărbatul care o va duce în curând la altar. Mai mult de atât, bruneta pare decisă să-i dăruiască și un copil viitorului ei soț. Iată toate declarațiile vedetei de televiziune! 

Adriana Bahmuțeanu trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu George Restivan, un român stabilit de mulți ani în America. De dragul ei, bărbatul s-a reîntors în România, împreună cu fiul lui. Invitați recent la emisiunea Xtra Night Show, cei doi logodnici au vorbit despre planurile de viitor.

Adriana Bahmuțeanu vrea să rămână gravidă cât mai rapid

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că își dorește încă un copil, motiv pentru care a mers la medic, pentru a vedea dacă este sănătoasă.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru Xtra Night Show.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită cu Silviu Prigoană

Vedeta de televiziune mai are doi băieți din mariajul cu Silviu Prigoană. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Carmen Harra va fi nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan

Carmen Harra a oferit detalii despre nunta Adrianei Bahmuțeanu cu iubitul ei, George Restivan. Clarvăzătoarea a precizat că ea le va fi nașă, ținând cont că tot ea le-a făcut cunoștință. Iată declarațiile!

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

citește și...