FOTO EXCLUSIV / Adriana Bahmuțeanu e ocupată tare! Ce a făcut când a ajuns la Antena 1

27.11.2020, 12:21

Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă la sosirea la Antenă. Înainte de aa merge unde avea treabă, vedeta a stat îndelung de vorbă în parcare.

Zilele trecute, paparazzi tacataca au surprins-o pe vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu în momentul în care a ajuns la Antena. Aceasta a mers cu mașina până la intrarea în clădire, unde imediat a venit la portieră un bărbat. Ulterior, Adriana Bahmuțeanu a mers cu mașina în parcare, unde a apărut și bărbatul respectiv.

Acesta a mers la mașina Adrianei Bahmuțeanu, unde au discutat îndelung și foarte preocupați, dacă e să ne luăm după gesturile celui cu care s-a întâlnit vedeta în parcare. După conversația cu bărbatul respectiv și după acesta a plecat din parcare, Adriana Bahmuțeanu a coborât abătută din mașina ei și s-a îndreptat agale spre clădirea televiziunii.

Adriana Bahmuțeanu a avut o relație cu nădăbăi cu Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Omul de afaceri a oferit, în cadrul unui interviu recent,  detalii nebănuite din perioada în care a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu,a afirmând că divorțurile lor nu au fost de dragul publicității.

“Nu, divorturile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales cand au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care inca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atentie mare! Nu e finalizata povestea cu copiii! Sper sa se finalizeze anul asta si problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorturile nu au avut nicio legatura cu publicitate! Casatoriile, da, au avut!”, a declarat omul de afaceri Silviu Prigoană.

 

citește și...