Adriana Bahmuțeanu sare la gâtul lui Silviu Prigoană. ”Înțeleg că fostul meu soț mi-a urat de dulce”

26.08.2020, 10:33
Adriana Bahmuțeanu sare la gâtul lui Silviu Prigoană. ”Înțeleg că fostul meu soț mi-a urat de dulce”
Adriana Bahmuțeanu sare la gâtul lui Silviu Prigoană. ”Înțeleg că fostul meu soț mi-a urat de dulce”

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce fostul ei soț, omul de afaceri Silviu Prigoană,  a comentat despre candidatura ei la Primăria Sectorului 1.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1. În momentul în care a aflat despre candidatura fostei soții, Silviu Prigoană a reacționat.

”Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani. În acest mod poate își plătește pensia alimentară la copii”, a spus el.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

După declarația fostului ei soț referitoare la candidatura la primărie, Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica lui Silviu Prigoană.

”Înțeleg că îl deranjează cumva ascensiunea mea fulminantă”

”Înțeleg că fostul meu soț mi-a urat de dulce pe motiv că am intrat în campanie electorală pentru Primăria sectorului 1!
Să știți că eu personal nu m-am supărat, înțeleg că îl deranjează cumva ascensiunea mea fulminantă, dar îi aduc aminte și că am muncit de mi-au sărit capacele în campaniile domniei sale, în plus am realizat multe emisiuni tv, așa că ar putea și el să mă susțină elegant și civilizat!!! Acum e timpul meu să arăt ce pot și ce știu!!!

Dar e greu, își strică prieteniile avansate cu Plicușor, un personaj care trecea des pe la noi pe acasă pe vremea când mai eram împreună…
În plus, dacă e să dau explicații de genul “ce beau, ce mănânc” vă informez că poate am mai găsit ceva pe la ciorap, pe pandemia asta, niscaiva economii de la procesul pe care l-am câștigat tot cu firma fostului, ce m-a dat afară ilegal și mi-a plătit despăgubiri…”, a scris vedeta în mediul online.

După postarea Adrianei Bahmuțeanu, unii dintre fani au reacționat.

”Dvs. ne spuneți acum ca știați de ilegalitățile fostului soț cu Plicușor și ați tăcut din gură? Mâncați din acelaș ciolan pe atunci si nu vă deranjau chestiile alea…”, i-a scris un internaut Adrianei Bamuțeanu.

Vedeta a răspuns imediat:

”Am zis eu ceva de vreo ilegalitate? Nu-mi puneți cuvinte în guraă… eu vorbesc despre prietenii, asta e altceva”.

citește și...