Adriana Bahmuțeanu, despre traumele trăite la școală. ”M-a făcut albie de porci în fața colegilor”

25.10.2020, 09:26
Adriana Bahmuțeanu, despre traumele trăite la școală. ”M-a făcut albie de porci în fața colegilor”
Adriana Bahmuțeanu, despre traumele trăite la școală. ”M-a făcut albie de porci în fața colegilor”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a amintit de perioada când se afla pe bănncile școlii. Aceasta a dezvăluit prin ce traume a trecut.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri din trecutul său. Vedeta a povestit că a fost agresată pe vremea când era elevă. Adriana Bahmuțeanu și-a amintit de abuzurile la care au fost supușui și ea și colegii săi de clasă de către învățătoare. Adriana Bahmuțeanu a afirmat că a fost extrem de traumatizată.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, citată de spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu are o relație cu un artist grec

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikos Papadopoulos. Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună.

Omul de afaceri Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți.

După ce Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană  s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

citește și...