Adriana Bahmuțeanu, amintiri din campania electorală. ”Am fost în sectorul 1, nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau râie”

15.02.2021, 15:16
Adriana Bahmuțeanu, amintiri din campania electorală. ”Am fost în sectorul 1, nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau râie”
Adriana Bahmuțeanu, amintiri din campania electorală. ”Am fost în sectorul 1, nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau râie”

Adriana Bahmuțeanu și-a amintit de perioada campaniei electorale, când a candidat la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Anul trecut, Adriana Bahmuțeanu s-a înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 1. Vedeta TV a candidat din partea Partidului Ecologist Român.

”Acum câțiva ani, am avut propuneri să candidez la primărie. Era soțul meu, Silviu Prigoană, în politică și nu s-a putut, așa că mi-am făcut damblaua acum. Mi-am dorit, am avut frustrarea asta să candidez și eu”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro.

Aceasta și-a amintit și de perioada campaniei electorale și de lucrurile pe care le-a văzut pe teren și care au îngrozit-o. „Campania electorală a fost o caterincă. Am fost în sectorul 1, nu mi-era frică de Covid, mai degrabă credeam că iau râie. Mi-a fost frică să nu mă îmbolnăvesc. Este incredibil ce se întâmplă. Am găsit o casă unde gunoiul depășise acoperișul. Am văzut șobolani mai mari decât bichonul meu. Știam că nu o să câștig pentru că am intrat târziu în cursă, dar am ajutat măcar oamenii din Chitila să strângă gunoiul. Fac activism civic acum”, a afirmat vedeta.

Silviu Prigoană a afirmat că a susținut-o pe Adriana Bahmuțeanu în campania electorală

Silviu Prigoană a declarat că i-a făcut propagandă electorală fostei sale partenere de viață, Adriana Bahmuțeanu, și a explicat și care a fost motivul. ”Mai ţineţi minte că în toamna anului trecut doamna Bahmuţeanu a dorit şi s-a înscris în cursa candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar al sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi, cel puţin dintre cei ce m-au întrebat în mod direct, să o voteze”, a spus el.

”Am sperat că, odată câştigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuţeanu va avea parte de un venit fix şi se va achita astfel şi de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte”, a adăugat omul de afaceri.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.  Silviu Prigoană a afirmat recent că Adriana Bahmuțeanu nu le-a mai plătit pensia celor doi băieți de doi ani.

 

citește și...