Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Ar fi anormal să nu fiu cu cineva”

18.01.2021, 10:42
Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Ar fi anormal să nu fiu cu cineva”
Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Ar fi anormal să nu fiu cu cineva”

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a oferit amănunte despre viața sa sentimentală.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a fost  unul dintre concurenții din echipa Loredanei Groza care au concurat la emisiunea ”X Factor”, de la postul de televiziune Antena 1. La emisiunea ”Star Matinal, de la postul de televiziune Antena Stars, Adrian Petrache a recunoscut că este într-o relație, însă a mărturisit că își dorește ca oamenii care îl urmăresc să fie mai interesați de partea profesională, decât de viața personală.

„Eu mă concentrez la ce fac. Nu are mare relevanță să spun situația mea amoroasă. Aș vrea să fie mai interesați de partea artistică. Ar fi anormal să nu fiu cu cineva. Nu e caz de însurătoare. Am 20 de ani, e normal să am o relație”, a afirmat Adrian Petrache.

Adrian Petrache, impresionat de James Arthur


Nepotul lui Florin Salam a mai dezvăluit că a început să-și dorească o carieră muzicală după ce a văzut un clip cu celebrul artist internațional James Arthur.

”Am văzut un clip cu James Arthur și am zis că dacă el poate, eu de ce să nu pot?”, a spus Adrian Petrache.

”Tataie voia de mai de mult să mă învețe. Bunicul meu mi-a pus chitara în brațe. Cu el mă sfătuiesc în orice, eu nu am studii de specialitate”, a adăugat el.

Ce declarație a făcut Adrian Petrache despre unchiul său, Florin Salam

”Eu îl cunosc mai bine pe Florin Stoian, unchiul meu, nu neapărat pe Florin Salam. Nu am de ce să ascund asta, sunt mândru de faptul că este unchiul meu, dar consider că cel mai bine este să mă cunoască lumea pentru cine sunt eu – mai prost, mai bine. Sincer, mi-e foarte rușine să cânt în fața lui, în familia mea, el și bunicul meu sunt cei mai mari critici”, a spus Adrian Petrache recent.

Tânărul este primul bărbat din familia sa care a dat examenul de Bacalaureat și l-a luat cu media 9,13. În prezent, acesta este și student la Facultatea de Drept.

”Bunica mea, din clasa a IV-a mi-a luat o geantă pe care să o port la facultate și mi-a păstrat-o de atunci. Iar în prima zi, când m-a văzut plecând cu ea la facultate a fost extrem de emoționată”, a mai povestit Adrian.

 

citește și...