Adrian Mutu a mers în Republica Dominicană pentru ca fiul cel mic să își cunoască surorile. Care este regretul „briliantului”

12.12.2021, 12:41

Adrian Mutu și-a dus fiul, din ultima căsătorie, în Republica Dominicană, ca să își cunoască cele două surori, pentru prima dată. Este pentru prima oară când fiul cel mic al lui Adrian Mutu, în vârstă de 4 ani, își va cunoaște cele două surori. „Briliantul” mărturisește că are un singur regret.

Adrian Mutu are doi băieți și două fete, cu trei femei diferite. Adrian Mutu s-a căsătorit, la începutul anului 2016, cu Sandra Bachici, pe o plaja din Cuba. Fotbalistul a trecut până acum prin două alte căsnicii.

Fostul fotbalist a plecat în Republica Dominicană însoțit Sandra și fiul lor, Tiago, pentru a-și vizita cele două fete, Adriana și Maya.

„Briliantul” va petrece o săptămână cu fiicele sale, în Republica Dominicană. Este pentru prima oară când fiul cel mic al lui Adrian Mutu, în vârstă de 4 ani, își va cunoaște cele două surori. Mutu a explicat că pandemia l-a oprit să călătorească.

Adrian Mutu: ”Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago”

”Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine!”, spune Mutu.

Din cel de-al doilea mariaj, cu Consuelo Matos, Mutu are două fetițe, Adriana Lea si Maya Vega. Acestea locuiesc cu mama lor, Consuelo Mațos Gomez, în Republica Dominicană.

Regretul lui Adrian Mutu

Adrian Mutu regretă că cel care lipsește din poză este Mario, primul său fiu.

”Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, a declarat Adrian Mutu, pentru Cancan.ro.

Fiul Alexandrei Dinu a vorbit recent despre cum se înțelege cu tatăl său Adi Mutu.

Mario Mutu: ”Figura paternă a lipsit din viața mea. La tata apelez mai rar”

Mario Mutu a împlinit 19 ani și, de curând, s-a mutat în România. Fiul Alexandrei Dinu a luat decizia de a se stabili în țara lui pentru a se apropia de tatăl său Adrian Mutu.

Mario Mutu a fost crescut de Alexandra Dinu până la vârsta de 15 ani, mărturisind că i-a lipsit mult figura paternă, în special în copilărie.

„M-am gândit să joc fotbal, de fapt am și făcut doi ani, dar mi-am dat seama că nu era de mine. Așa că am făcut baschet 9 ani. Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac.

Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a spus Mario Mutu.

citește și...