Adrian Enache e categoric: ”Nu accept emisiunile astea, ca să mă duc să dau la bălegar”

06.10.2020, 09:22
Adrian Enache e categoric: ”Nu accept emisiunile astea, ca să mă duc să dau la bălegar”
Adrian Enache e categoric: ”Nu accept emisiunile astea, ca să mă duc să dau la bălegar”

Cântărețul Adrian Enache a explicat care este motivul pentru care nu vrea să participe la show-uri de supraviețuire difuzate la TV.

Adrian Enache, în vârstă de 54 de ani, nu şi-ar găsi locul într-un reality-show precum ”Asia Express” sau alte emisiuni de gen.

Adrian Enache a fost întrebat dacă ar participa alături de fiica lui, Diana Enache, la un reality-show de acest fel.

“Nu accept emisiunile astea, ca să mă duc să dau la bălegar, când eu cânt la Las Vegas, şi să mă cert cu un coleg cu care am avut o relaţie bună toată viaţă. Eu sunt one man-show”, a declarat artistul pentru click.ro.

Cântărețul a vorbit și despre proiectele prodfesionale pe care le are.

“Acum o să scot piesă nouă cu Ralflo, Alb Negru, băieţii de la Naţionala Artiştilor. În plus, am jucat într-un film, am primit o ofertă de la Radu Jude, un regizor foarte tânăr şi foarte apreciat, “Somnambulii” se numeşte şi va fi difuzat în 2021, iar în el mai joacă Andi Vasluianu, Bogdan Alexandru şi Axinte. E prima oară când joc într-un film de lungmetraj, am mai jucat în 2015, în “Candy, ciocolată de lux cu gust de femeie”, cu Claudia Motea şi era scurtmetraj”, a explicat acesta.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste cu Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu binecunoscutul artist Adrian Enache. Cei doi au împreună cu băiat, David. Deși sunt împreună de multă vreme, Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu sunt căsătoriți.

”Nu suntem căsătoriţi, suntem logodiţi de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relaţie. Anul acesta am împlinit 25 şi am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”, a declarat Iuliana Marciuc recent.

citește și...