Adrian Enache, despre viața sa. ”Anul trecut pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea”

17.02.2022, 16:21
Adrian Enache, despre viața sa. ”Anul trecut pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea”
Adrian Enache despre viața sa. ”Anul trecut pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea”

Binecunoscutul artist Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, are toate motivele să fe fericit. Artistul se declară mulțumit cu viața și cariera sa. Acesta a afirmat că anul trecut i-a mers cât se poate de bine în plan profesional. ”Anul trecut pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea”, a declarat Adrian Enache.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Artistul a mărturisit, pentru click.ro, că este foarte mulțumit cu viața și cariera sa, afirmând că anul 2021 a fost cel mai bun din cariera sa. ”Anul trecut pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea. Mulți colegi au dus-o rău, eu am avut spectacole, am filmat reclame, am filmat emisiunea pe care o prezint la Național TV, am jucat în filmul lui Radu Jude, ”Babardeală cu bucluc sau pornobalamuc”, premiat la Berlin, care a fost și propunerea României la Oscar. Filmările au avut loc respectând restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Pentru mulți nu a fost ușor, dar oamenii s-au descurcat la fel ca pe vremea lui Ceaușescu. Nu se găsea nimic, dar toți aveau frigiderul plin. Chiar ziceam, românului poți să-i iei orice, dar nu poți să-i iei distracția! Deci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mers bine”, a mărturisit artistul.

Adrian Enache despre viața sa. ”Am doi copii frumoși și talentați. Ce își mai poate dori un părinte?”

Adrian Enache a făcut declarații și despre cei doi copii ai săi, Diana și David, de care este foarte mândru.

”Diana și-a desfășurat o parte din activitate la cabinetul de avocatură al Katiei Cicală, iar acum lucrează un fel de part-time la căminele de bătrâni. Merge acolo, după emisiunea de la Național FM. Are 25 ani, nu are nevoie să intervin eu pentru ea, nicăieri. A înregistrat o piesă a Nataliei Barbu și îi vine mănușă. David este cu filmul…Mi-am dorit ca cei doi copii ai mei să moștenească pasiunile mele legate de muzică, fotbal, film și televiziune. El a făcut parte din proiectul”Familia Addams”, film în care a jucat și Catherine Zeta Jones, dar mai sunt în plan și altele. David este foarte pasionat și serios. Are 16 ani și joacă în filme de 2 ani. În ultimul meu videoclip are rolul meu din tinerețe. Are atitudine! Am doi copii frumoși și talentați. Ce își mai poate dori un părinte?”, a mai declarat cântărețul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...