Adrian Enache, despre fosta sa soție și actuala parteneră. ”Am să le respect până voi închide ochii”

23.11.2022, 15:25
Adrian Enache, despre fosta sa soție și actuala parteneră. ”Am să le respect până voi închide ochii”
Adrian Enache, despre fosta sa soție și actuala parteneră

Cântărețul Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, a făcut declarații despre femeile din viața lui. Acesta a făcut declarații emoționante despre fosta sa soție, Corina, și despre actuala sa partenerră de viață, prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. ”Am să le respect până voi închide ochii”, a spus binecunoscutul artist.

Cântărețul Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară, cu Corina. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți.

Adrian Enache a făcut declarații emoționante despre fosta sa soție, Corina, darr și despre actuala sa parteneră de viață, Iuliana Marciuc. De asemenea, artistul a vorbit și despre relația dintre cei doi copi ai săi, Diana ș Davd.

Adrian Enache, despre fosta sa soție și actuala parteneră. ”O să am pentru ele un respect deosebit toată viața”

”Da, foarte bune. Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că mi-au dăruit cei mai minunați copii din lume. Și pentru că asemenea copii nu pot proveni decât din niște mame pe măsură, o să am pentru ele un respect deosebit toată viața”, a declarat Adrian Enache, pentru revista Viva, despre cele două femei din viața sa care i-au dăruit câte un copil.

Despre cum se înțeleg cei doi copii ai săi, cântărețul a spus: ”Se înțeleg bine așa, cât interacționează. E o diferență de vârstă, dar Diana e foarte mândră de realizările lui David, și el este mândru de realizările ei. Au fost împreună în Portugalia acum câțiva ani, s-au dus să o vadă pe Iuliana când ea era directoare la Eurovision, și au călătorit împreună cu avionul. Au avut ocazii. Acum se mai întâlnesc pe platou, la emisiuni. Diana o să dea drumul la emisiune cu Alin Pascal, probabil o să îl invite și pe David când va mai juca într-un nou film, și uite așa eu cred că se vor înțelege”.

citește și...