Adina Bourceanu, soția fotbalistului Alex Bourceanu, despre perioada când a fost tunsă zero. ”M-a ajutat cu stima de sine”

05.04.2021, 14:58
Adina Bourceanu, soția fotbalistului Alex Bourceanu, despre perioada când a fost tunsă zero. ”M-a ajutat cu stima de sine”

Adina Bourceanu, soția fotbalistului Alex Bourceanu, a vorbit despre perioada când a fost tunsă zero.

Adina Bourceanu, soția fotbalistului Alex Bourceanu, a șocat pe toată lumea cu o schimbare de look radicală pe care a făcut-o anul trecut. Aceasta s-a ras pe cap. despre acea perioadă a comentat Adina Bourceanu la postul de televiziune Antena Stars.

”N-am regretat când m-am tuns, n-aș mai face lucrul ăsta, nu intenționam să rămân așa pe termen lung. Am vrut să fac asta o dată în viață și am făcut-o, mă bucur că am făcut asta. M-a ajutat cu stima de sine și toate astea, deși nu eram în primele două săptămâni foarte fericită de look-ul meu, a trebuit să îl port cu mândrie și trebuia să fiu puternică. M-a ajutat!”, a spus Adina Bourceanu, citată de spynews.ro.


”Am purtat tot felul de peruci în perioada rece, trebuia să-mi acopăr cumva capul. Cel mai bine m-am simțit când eram tunsă periuță, mi-au plăcut cam toate etapele de când m-am tuns și până la momentul ăsta. Intenționez să-mi las părul să-mi crească la un nivel mediu, cum era și înainte. Dar o să mă bucur de fiecare etapă a lui creștere pentru că trebuie să îi mai dau câte o formă și atunci profit de fiecare moment să mai fac câte o schimbare. Acum nu mă mai gândesc la nicio altă schimbare, a fost asta o schimbare destul de mare, e suficient. În timp, dacă-mi mai vine vreo idee, nu o să stau prea mult pe gânduri, dar acum sunt ok așa”, a adăugat soția lui Alex Bourceanu.

 

Adina Bourceanu a slăbit 50 de kilograme


În urmă cu ceva timp, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, Adina Bourceanu a discutat și despre cum a slăbit 50 de kilograme.”Cel mai mult am avut 104 kilograme. Când m-am operat 90 și un pic. Nu mă mai simțeam bine din punct de vedere al sănătății, de aceea am optat pentru operație. Aveam dureri de spate, de picioare, oboseam foarte repede. Alex mă susține dacă sunt lucruri legate de mine”, a spus ea.

”Eu am încercat în repetate rânduri cu regimuri și cu sport. Nu sunt o persoană sportivă, urăsc…mi se pare cel mai greu lucru. Nu am reușit. Am luat decizia asta. Aș mai face-o odată. Și consider că dacă ai minim 20 de kilograme de slăbit, poți opta pentru operația asta”, a adăugat Adina Bourceanu.

Adina și Alex Bourceanu sunt împreună de 18 ani. Ei s-au căsătorit în 2014 și au împreună doi copii.

citește și...