Adina Alberts a plecat de acasă după ce soțul ei, Viorel Catarmă, a afirmat că vrea să se infecteze cu coronavirus

06.05.2020, 16:20
Adina Alberts a plecat de acasă după ce soțul ei, Viorel Catarmă, a afirmat că vrea să se infecteze cu coronavirus
Adina Alberts a plecat de acasă după ce soțul ei, Viorel Catarmă, a afirmat că vrea să se infecteze cu coronavirus

Medicul estetician Adina Alberts a decis să își ia fetița și să plece de acasă după ce partenerul ei de viață, Viorel Cataramă, a declarat public că vrea să se autoinfecteze cu noul coronavirus ca să demonstreze că nu se întâmplă nimic.

Omul de afaceri Viorel Cataramă, în vârstă de 65 de ani, a afirmat că vrea să fie infectat cu coronavirus pentru a demonstra că nu pățește nimic.

”Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viață întreagă asigurări și azi sunt excluși de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistență medicală. Toată asistența medicală merge către coronavirus”, a declarat Viorel Cataramă în emisiunea lui Marius Tucă.

După declarația făcută de partenerul său de viață, medicul estetician Adina Alberts a decis să își ia fetițșa și să plece de acasă.

”ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor.
De zece ani merg braț la braț cu un om puternic.
Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că “am făcut din țânțar, armăsar”.

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar “e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente”, a scris Adina Alberts în mediul online.

Ea a explicat că a hotărât ca, pentru o perioadă, să stea despărțită de partenerul ei de viață.

”Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei.

Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății”, a mai spus medicul estetician.

citește și...