Adina Alberts are o soră care s-a călugărit. Ce dezvăluiri a făcut medicul estetician

31.12.2020, 12:56
Adina Alberts are o soră care s-a călugărit. Ce dezvăluiri a făcut medicul estetician
Adina Alberts are o soră care s-a călugărit. Ce dezvăluiri a făcut medicul estetician

Medicul estetician Adina Alberts a dezvăluit că are o soră care este măicuță. Adina Alberts a dat publicității o fotografie în care apare alături de sora sa mai mică.

Pe contul său de socializare, medicul estetician Adina Alberts a dat publicității o fotografie în care apare alături de sora sa mai mică, care s-a călugărit. Sora Adinei Alberts a studiat doi ani la Facultatea de Cibernetică, după care a ales să își schimbe radical viața și s-a retras la mănăstire.

”Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele, și a făcut și doi ani de Cibernetică la ASE București, a decis să urmeze ACEST drum în viață. Ea este inspirația și energia mea!”, a dezvăluit adina Alberts în mediul online.


Adina Alberts, despre sora sa, care s-a călugărit: ”Greu am înţeles alegerea făcută de ea”

Adina Alberts a scos la iveală amănunte neștiute despre sora sa.

Medicul estetician a afirmat că a înțeles cu greu alegerea făcută de sora sa.

“Am crescut împreună. Am traversat perioada adolescenţei împreuna, în general ne-am împacat bine şi ne-am susţinut în toate. Recunosc că este mai inteligentă decat mine, a intrat a-lll-a la Fizică, şi, după ce a terminat Institutul de la Magurele, a intrat a 3a la Cibernetica -ASE- Bucureşti! Apoi timpul s-a oprit în loc pentru ea! Dar şi pentru noi, ca familie! Greu ne-am regăsit, greu am înţeles alegerea făcută de ea! De fapt, sincer, nu am înţeles-o niciodată, doar că am învăţat să o respectăm şi să ne bucurăm de liniştea ei sufletească! Şi indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata şi matuşica noastra dragă, matuşica Danana“, a spus Adirna Alberts, potrivit okmagazine.ro.

citește și...