Adi Sînă, executat silit pentru o datorie neplătită de doi ani. Despre ce sumă imensă este vorba

24.03.2021, 17:00
Adi Sînă, executat silit pentru o datorie neplătită de doi ani. Despre ce sumă imensă este vorba

Ghinioanele se țin lanț de familia Ancăi Serea! Soțul prezentatoarei tv, Adi Sînă, a fost executat silit pentru o datorie neplătită de doi ani. Conform Wowbiz, artistul a fost dat în judecată de o firmă de închirere aparatură IT. 

Zilele trecute, judecătoria Cornetu a admis cererea unui executor împotriva cântărețului Adi Sînă. Solistul are o datorie de aproximativ 60.000 de lei la o companie specializată în închirierea de aparatură IT.

Adi Sînă, obligat să plătească o sumă uriașă

Datoria uriașă ar reprezenta contravaloarea unor facturi scadente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în 2018 pentru una din firmele lui Sînă.

Anca Serea și Adi Sână au decis ca micuții lor să meargă la școli private, iar pe an aveau de achitat în jur de 3000 de euro pentru fiecare copil în parte.

Din păcate, vedeta ar fi plătit doar prima prima rată, iar reprezentanții școlii au dat-o în judecată și au avut câștig de cauză.

Astfel, Anca Serea s-a trezit că are la dispoziție 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2.136 euro. În plus, la toată suma s-au adăugat și penalizări, iar suma totală a ajuns la peste 3.500 euro.

Anca Serea a revenit la tv

Anca Serea a vorbit despre revenirea sa pe micile ecrane, la Prima TV, acolo unde prezintă știrile sportive.

‘M-au convins oamenii care sunt in spatele camerelor de luat vederi. La Focus este o echipa profesionista si cred ca am luat decizia buna. Ma leaga multe amintiri si lucruri frumoase de Prima TV. Propunerea a venit intr-un moment in care ma gandeam ca poate mai am ceva de demonstrat. Nu mai sunt o fetiscana si sper sa dau tot ce pot pentru a-mi face treaba cat mai bine”, a spus vedeta, într-un interviu pentru tvmania.ro.

 

citește și...