Adi Nartea se pregătește de venirea pe lumea a celui de-al doilea copil. Ce nume a ales pentru bebeluș

17.01.2021, 11:52
Adi Nartea se pregătește de venirea pe lumea a celui de-al doilea copil. Ce nume a ales pentru bebeluș
Adi Nartea se pregătește de venirea pe lumea a celui de-al doilea copil. Ce nume a ales pentru bebeluș

Actorul Adrian Nartea se pregătește pentru venirea pe lume al celuii de-al doilea copil. Acesta a dezvăluit cum se va numi bebelușul.

Adrian Nartea, actorul din rolul principal din serialul ”Vlad”,  va deveni din nou tătic. Soția sa, Alina, este însărcinată. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani. Partenera de viață a actorului Adrian Nartea va aduce pe lume o fetiță. Cei doi vor deveni părinți peste o lună și jumătate. Actorul a dezvăluit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că, în așteptarea bebelușului a decis să-și schimbe mașina. De asemenea, Adi Nartea a spus și ce nume a ales pentru fetița care urmează să vină pe lume.

Am schimbat mașina, pentru că suntem mai mulți. Acum mă uit să cumpăr un cărucior. Petra o s-o cheme. Petra Nartea, sună bine. Mara, fiica cea mare, abia așteaptă să se joace. Încerc să o fac pe Mara să se simtă că are o responsabilitate”, a declarat Adi Nartea.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV și care se bucură de mare succes la public.

Acesta a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…  Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

 

citește și...