Adevărul despre plecarea Irinei Columbeanu în America. ”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

16.12.2020, 16:26
Adevărul despre plecarea Irinei Columbeanu în America. ”Nu trebuie să o considerăm o dramă”
Adevărul despre plecarea Irinei Columbeanu în America. ”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

Irina Columbeanu este stabilită de mai bine de doi ani În SUA. Tatăl ei, Irinel Columbeanu, a explicat care a fost motivul pentru care acesta s-a mutat peste Ocean.

În timp ce tatăl său, Irinel Columbeanu, are probleme financiare în România, Irina Columbeanu este stabilită, de ceva timp, în America, acolo unde locuiesc mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irinel Columbeanu a explicat, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de lșa Kanal D, că nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea fiicei lui a dus la mutarea acesteia în America.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu, citat de wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu comunică virtual cu fiica sa

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica sa de peste doi ani, de când aceasta este plecată din țară.

Cu toate acestea, afaceristul a afirmat că vorbește mereu cu Irina și o vede cum crește, chiar dacă doar cu ajutorul tehnologiei.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei mai sus-menționate.

Monica Gabor: ”Irina merită orice efort din partea mea”


Într-un interviu pentru okmagazine.ro, din urmă cu ceva timp, Monica Gabor vorbea despre relația cu fostul ei partener de viață, Irinel Columbeanu.

De asemenea, vedeta mărturisea că ar face orice pentru fiica lor, Irina.

”Da, acum mă înţeleg foarte bine cu el, în sensul în care ne putem suna oricând şi putem vorbi despre orice aspect legat de Irina, ca doi oameni civilizaţi. De când a fost în America şi a văzut că am o relaţie cu un om de bună credinţă, cu intenţii serioase, că sunt într-un mediu mai mult decât OK, că am o viaţă bună, s-a convins că nu am nicio intenţie s-o păstrez în America cu forţa şi că n-aş face niciodată ceva ilegal sau care să-mi pericliteze viitorul şi, implicit, viitorul Irinei. E adevărat că i-au trebuit cinci ani să se convingă de asta şi că şi el a făcut unele eforturi. Dar şi eu le-am acceptat pe toate, pentru că Irina merită orice efort din partea mea”, declara Monica Gabor.

citește și...