Adevărata stare de sănătate a lui Viorel Lis: „Trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”

02.12.2022, 20:37
Adevărata stare de sănătate a lui Viorel Lis: „Trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”
Adevărata stare de sănătate a lui Viorel Lis: „Trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”

Oana Lis a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. De mai bine de doi ani, fostul edil al Capitalei se confruntă cu mari probleme de sănătate. De câteva luni bune, Viorel Lis petrece mult timp în casă, în apartamentul pe care îl deține în București. Este în cărucior cu rotile și nu se mai poate deplasa singur. 

Oana Lis a făcut dezvăluiri despre partenerul său de viață, după ce r fostul edil al Capitalei a trecut prin momente dificile. Din cauza durerilor groaznice, Viorel Lis era nevoit să ia medicamentație puternică. În prezent, el se simte mai binișor, mai ales că soția lui este cea care are grijă de el în permanență.

Viorel Lis nu mai iese din casă

A scăpat de dureri, mulțumim oamenilor care ne-au ajutat cu donațiile. A făcut tot felul de terapii acasă, deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine.

Așa, e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult că era prietenul lui din copilărie, a murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic.

Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea. Nu mă ajută nimeni, doar dacă plătesc. Eu fac și pe infirmiera și pe asistenta. Mai ies și eu să mă ocup de ale mele, dar viața mea e total blocată, e atipică, n-am mai fost la munte de 7 ani,”, a declarat Oana Lis pentru spynews.ro.

Fostul edil a suferit un infarct

În vara acestui an, Viorel Lis a suferit un infarct, iar starea lui de sănătate s-a agravat tot mai mult. La cei 78 de ani pe care îi are, acesta nu se mai poate deplasa şi are dureri crunte. Cea care are în permanență grijă de el este Oana, soția lui.

„Viorel este un pic mai bine și le mulțumesc tuturor care au donat pentru că m-au ajutat să-i fac totul felul de terapii și a mai scăpat de dureri. E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă.

Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori. Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm. Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi.

Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă”, declara vedeta, în urmă cu doar câteva luni.

citește și...