Adevărata relație pe care o are Busu acum cu fiul din prima căsnicie! ‘Am înțeles că sunt un străin în viața lui’

21.05.2021, 12:30
Adevărata relație pe care o are Busu acum cu fiul din prima căsnicie! 'Am înțeles că sunt un străin în viața lui'
Adevărata relație pe care o are Busu acum cu fiul din prima căsnicie! 'Am înțeles că sunt un străin în viața lui'

Pentru cei care nu știu, Florin Busuioc a fost căsătorit prima dată, în anul 1991, cu Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureș, cu care are un fiu, pe Florin Busuioc jr. 

După despărțirea de prima soție, Busu nu a avut niciodată o relație apropiată cu fiul său. În urmă cu ceva timp, el mărturisea că băiatul lui are dreptate să fie supărat pe el, căci l-a părăsit când avea doar o lună, pentru a-și desfășura cariera de actor, la Bucureşti.

Busu nu vorbește cu fiul din prima căsnicie

Anii au trecut, însă relația celor doi nu a devenit mai strânsă! Fiul lui Busu a dezvăluit că nu a reluat legătura cu tatăl său celebru și nu-și vorbesc deloc în prezent.

Într-un interviu pentru Playtech, tânărul a vorbit despre părintele său, prezentatorul meteo de la PRO TV, Florin Busuioc. Florin Busuioc jr. a precizat că l-a afectat faptul că tatăl său nu l-a căutat în ultimii ani.

‘M-a afectat foarte tare, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presa, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper ca el să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât de mult posibil, în rest „se rezolvă ele” citat din mesajul acid pe care i l-am trimis în perioada în care era bolnav, adică suferise acel infarct’, a spus Florin Busuioc jr. pentru sursa citată mai sus.

Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său

Florin Busuioc jr. a mai recunoscut că a încercat în repetate rânduri să îl caute pe tatăl său, însă de fiecare dată s-a lovit de multe impedimente.

‘Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimanui, îmi pare rău că un om inteligent ca el acționează astfel. Dar vorba aia, nu îl cunosc, poate îl văd eu prea bine. Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui!

Au fost multe încercări din partea mea, majoritatea s-au terminat rapid, ba că filma, ba că era în Deltă, ba că nu poate vorbi, că nu știu ce. Am renunțat, am înțeles că sunt un străin în viața lui. Am anumiți prieteni care se văd mai des cu el și știu mai multe despre el decât știu eu mine’, a mai adăugat tânărul.

 

citește și...