Adevărata relație dintre Mirela Vaida și soacra ei. ”Acum lucrurile s-au schimbat”

05.04.2020, 09:44
Adevărata relație dintre Mirela Vaida și soacra ei. ”Acum lucrurile s-au schimbat”
Adevărata relație dintre Mirela Vaida și soacra ei. ”Acum lucrurile s-au schimbat”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a dezvăluit cum a ajuns să se înțeleagă foarte bine cu soaca ei, care s-a mutat la ea acasă în toamna anului trecut și care o ajută la creșterea celor trei copii pe care îi are.

Mirela Vaida a reușit să aibă o relație foarte bună cu mama soțului ei, Titza, care s-a mutat anul trecut de la Cluj Napoca pentru a sta cu ei.

”Deşi amândouă suntem două fete de gaşcă, i-a fost foarte grea adaptarea într-o casă nouă, în care ea nu mai are intimitatea ei, spaţiul ei, tabieturile ei. Lucrurile astea s-au făcut şi se fac greu. Nici eu nu sunt o persoană chiar uşor de acceptat sau cu care se trăieşte uşor. E clar că mai sunt momente în care fiecare are nevoie să fie lăsat în pace, să nu ne batem una pe alta la cap…”, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.


Cele două au ajuns acum să se înțeleagă din priviri.

„Am început să ne cunoaştem și să ne înţelegem din priviri. Nu cred că mama e geloasă, ci că se bucură că am o soacră cu care mă înteleg, care mă ajută la treburile casei, care mă poate ajuta cu copiii când am nevoie.

Mai mult decât atât, pe vremea părinţilor noştri relaţia cu soacra era una destul de rece şi de ostilă din start. Acum lucrurile s-au schimbat, au devenit relaţii de prietenie, oamenii sunt mai deschişi, mai dezinhibaţi.

Noi am decis să ne spunem din start ceea ce ne deranjează, ca să nu acumulăm gratuit frustrări”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...