Adevărata relație dintre Emanuel și Elena Ionescu de la Survivor! Ce se întâmplă între cei doi

14.06.2020, 11:13
Adevărata relație dintre Emanuel și Elena Ionescu de la Survivor! Ce se întâmplă între cei doi
Adevărata relație dintre Emanuel și Elena Ionescu de la Survivor! Ce se întâmplă între cei doi

Au trecut două săptămâni de când show-ul de supraviețuire de la Kanal D, Survivor România, s-a terminat! În timpul emisiunii din Republica Dominicană s-a speculat că Emanuel Neagu și Elena Ionescu ar fi avut mai mult decât o relație de prietenie. Solista a câștigat marea finală Survivor România.

Ce spune Emanuel despre relația cu Elena Ionescu

Acum, Războinicul s-a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu bruneta. Emanuel a dat cărțile pe față și a răspuns la mai multe întrebări în emisiunea ‘Ștafeta mixtă’.

‘Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…

Îmi amintesc că eram cu Cristi, care o plăcea pe Asiana, și încercam să stau și eu mai mult cu Elena. Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea’, a declarat Emanuel Neagu pentru Wowbiz.

Emanuel și Elena Ionescu de la Survivor, în tandrețuri

După ce au ieșit din competiție, cei doi s-au reîntâlnit în țară și au fost extrem de tandri unul cu celălalt. Și Elena Ionescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emanuel.

Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa’, a declarat Faimoasa la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”

citește și...