Adelina Pestrițu se mută în casă nouă! Vedeta a oferit detalii despre amenajarea noii locuințe

09.08.2020, 15:36
Adelina Pestrițu se mută în casă nouă! Vedeta a oferit detalii despre amenajarea noii locuințe
Adelina Pestrițu se mută în casă nouă! Vedeta a oferit detalii despre amenajarea noii locuințe

Anul 2020 a început cu mari schimbări pentru Adelina Pestrițu! Fosta prezentatoare tv a decis să renunțe la apartament și să se mute la casă. Ea mărturisea că visa de ceva vreme să locuiască într-o vilă, iar acum visul i s-a îndeplinit.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că lucrările la casă avansează cu pași repezi, dar fiind că în curând va fi asamblată mobila. Vedeta de televiziune se va muta într-o casă inteligentă și a apelat la ajutorul unui designer interior.

Adelina Pestrițu se mută în casă inteligentă

‘Am decis ca, de această dată, să luăm un designer de interior. Ce face el? Îți face proiectul, vine pe șantier, vine cu tine la cumpărături. Îți dă liste de produse, te sfătuiește cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îți pune la dispoziție o listă lungă de furnizori. Ne descurcam și noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era același. Am intrat pe ultima sută de metri. Începem să montăm mobila’, a povestit bruneta pe blogul personal.

În plus, Adelina Pestrițu a spus că toate sistemele din locuință vor putea fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

‘Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul. Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum.

Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel, am fost obligați’ practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală’, a mai precizat aceasta.

Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei!

FOTO. Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei
FOTO. Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei! Zenaida a împlinit doi anișori

Luni, 3 august, a fost o zi extrem de importantă pentru Adelina Pestrițu! Vedeta a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica ei, Zenaida-Maria, care a împlinit doi anișori. Micuța a fost sărbătorită cu mare fast de mai multe vedete din showbiz.

Pe rețelele de socializare, bruneta a postat mai multe imagini superbe de la petrecerea micuței.

‘La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul’, a scris Adelina pe Instagram.

citește și...