Adelina Pestrițu: ”Încă nu am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată”

21.06.2020, 10:55
Adelina Pestrițu: ”Încă nu am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată”
Adelina Pestrițu: ”Încă nu am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată”

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a afirmat că ar putea fi însărcinată. Vedeta este mama unei fetițe, însă a afirmat în numeroase rânduri că își mai dorește un copil.

Adelina Pestrițu formează o familie fericită alături de actualul ei soț, Virgikl Șteblea, împreună cu car are o fetiță care se numește Zenaida.

La o emisiune de televiziune, Adelina Pestrițu a afirmat că ar putea fi din nou însărcinată, lucru pe care și-l dorește foarte mult.

„Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu, potrivit click.ro.

Au ratat luna de miere din cauza pandemiei de coronavirus

După ce, anul trecut, s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu și soțul ei și-au amânat luna de miere pentru anul acesta. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, cei doi au fost nevoiți să o amâne din nou.

”Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe, dar ce poate fi mai romantic decât doi bătrânei pe un vas de croazieră, făcând înconjurul lumii, ţinându-se de mâna şi cu milioane de prieteni virtuali alături?!”, a spus fosta vedetă de televiziune.

Câte operații estetice are Adelina Pestrițu

De curând, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, cu fanii ei, fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a dezvăluit câte operații estetice are. Ea susține că și-a făcut doar două intervenții estetice.

„Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară și un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii”, a afirmat focoasa brunetă.

 

citește și...