Adelina Pestrițu a primit un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski

07.04.2021, 15:31
Adelina Pestrițu a primit un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski
Adelina Pestrițu a primit un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski

Adelina Pestrițu a primit cadou un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski, de care este extrem de încântată.

Adelina Pestrițu a fost copleșită de un cadou pe care l-a priumit de la o admiratoare. Aceasta a făcut un tablou cu 15.000 de cristale Swarovski cu chipul vedetei. Adelina Pestrițu a dat detalii pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Povestea tabloului cu 15.000 de Cristale Swarovski lucrate manual. Zilele trecute mi-a scris pe Instagram o fata foarte frumoasa din Moldova (stiti cat iubesc oamenii din Moldova?), usor timida, care mi-a spus ca are un cadou pentru mine la care lucreaza inca din Februarie, 8-10h/zi. ? Mi-a captat atentia din prima clipa si m-a facut sa ma simt magulita ca exista cineva in lumea asta care si-a rezervat atat de mult timp din viata doar pentru mine. M-a rugat sa accept acest tablou, care a fost decorat chiar de ea si pentru care a depus atat de mult efort. Astazi a ajuns in Bucuresti, livrat chiar de artista si am fost impresioanata de implicarea, talentul si dedicarea ei. Tabloul este superb si cu siguranta voi gasi un loc potrivit pentru el, in casa. @liliaiacub85 iti multumesc ca dintre atatia oameni m-ai ales pe mine. Si chiar daca mi-ai spus ca esti “onorata sa-l primesc”, tin sa reformulam putin aceasta fraza: “EU sunt onorata sa stiu ca am trecut prin mainile tale, la propriu”. Energia ta buna a ajuns in casa mea. Si chiar daca viata nu-mi va aduce mereu stralucirea din tablou, in casa mea voi straluci mereu, datorita tie”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online.

Adelina Pestrițu, despre o eventuală revenire la TV

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

În plan personal, in anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.  Aceasta a mai fost căsătorită cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu.

citește și...